Zaterdag 20 juli
Dansen met DJ Heleen
18.00 eten (10 euro)
21.00 vrije inloop (tot uurtje of 24.00)

Heleen zag onze plek en haar hart ging sneller kloppen. Hier hangt de juiste sfeer voor een lekker ontspannen, swingende dansavond. Schoenen uit mag, maar hoeft niet. Vette hits vanaf de jaren 70 tot nu, wisselt Heleen naadloos af met wat urban tribe. Gewoon lekker (voor iedereen boven de 30, die meer van dansen dan van drinken houdt, waarmee we toch een soort van doelgroep hebben omschreven). Kampvuurtje erbij, kan dat ook, vroeg ze. Maar natuurlijk, kampvuurtje erbij.
Krijg je de smaak al te pakken. Houdt deze nieuwsbrief dan in de gaten, een reminder volgt, zodra Masoud weet wat ie gaat kokkerellen.

En met deze dansavond zitten we middenin de zomervakantie. Suf om dan te sluiten. We zijn nog aan het broeden over een fijne invulling. Nog leuker als jij een flitsend idee hebt, of misschien een suf idee, dat we dan samen flitsend maken. We willen maar zeggen, teveel mensen aarzelen te vaak, te lang en schieten zichzelf al af, voordat een ander het kan doen. Wees niet bang, wij vinden niks stom en iig niemand. Tuinindestad heeft de ruimte (letterlijk) en daarmee de mogelijkheden. Ook voor jou!. kom maar op!