Tuinindestad is een buiten(speel / werk)plaats in ontwikkeling. De wind waait er lekker door je hoofd. Dagelijks werken er 4 tot 10 mensen, allemaal op hun eigen tijd, wensen & voorwaarden.

Er is altijd werk in de kweektuin & moestuin. Groene fitness noemen we dat en, geloof het of niet: het scheelt een hoop uren zinloos zweten in de sportschool 😉

Zin om mee te werken, kom langs en loop een paar keer mee. Best eng om in je uppie ergens op af te stappen? Geen nood, dan werk je samen op met een maatje, zo lang als jij dat nodig hebt om je vrij en vertrouwd te voelen.

ZELF EEN IDEE?
Tuinindestad is een onderneming; we zijn dus ook altijd op zoek naar ondernemende mensen. Heb je zelf een idee dat past bij onze plek, aarzel niet maar neem contact met ons op. Voorbeeldje? Louise experimenteert druk in onze grote keuken en maakt nu al onze siropen. Samen maken we Tuinindestad tot een levendige plek. Bouw je eigen luchtkasteel.

Tuinindestad is ook te huur voor je eigen (bedrijfs)feest, workshop of lampeerweekend. Je kan alle ruimtes (ook afzonderlijk) kaal huren en alle aankleding en catering zelf regelen of alles door ons laten organiseren. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper het wordt. Prijzen zijn maatwerk, bel maar.