scroll naar beneden voor de volledige agenda

——————————————————————————————————————

Verwacht: donderdag 30 maart MeeEten met raadslid Hans Sietsma * donderdag 6 april MeeEten met dijkgraaf Roeland vd Schaaf

——————————————————————————————————————

KLOOTSCHIETEN
kan altijd (even bellen)
gratis
Verken het park dan door er klootschietend doorheen te wandelen. Wij hebben de kloten (tientje borg) en leggen je de spelregels in 3 minuten uit. Beste sport ever, want je speelt in teams, waarbij niet de competitie voorop staat, maar de lol en interactie, of misschien juist wel een goede mix van beide. Je bent lekker bezig met zijn allen en tegelijk heb je genoeg tijd voor elkaar. Ideale sport voor stroeve gezelschappen, die wat los willen komen. Je hoeft niks te kunnen, het gaat altijd goed. Beter dan yoga, probeer maar.

————————————————————————————————–

KLUSSERS GEVRAAGD M/V

Het kasteel is bijna af en in ieder geval af genoeg om te gebruiken. Zoals in de afgelopen voorjaarsvakantie (filmpje). Zo zijn er altijd klussen en zoeken we ook mensen die het kasteel een zinvolle invulling kunnen geven als werkplaats (voor alle leeftijden). Heb je idee├źn en tijd (over), neem dan contact op per mail naar Tuinindestad (klik) of bel even 06 51 96 24 63 (met Frans).

————————————————————————————————–


Wil je al het nieuws nog actueler bijhouden, kijk dan op onze facebookpagina (ook voor de plaatjes). Of meld je aan voor de nieuwsbrief.