Alle activiteiten vinden plaats onder navolging van de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus: afstand houden, handen wassen en thuis blijven als je ziek bent.

Deze zomer vieren we samen met jullie. Op zondagen live muziek, op alle andere dagen inloop op de openlucht werkplaats van het MaakLab. Terras en podium zijn gescheiden, zodat iedereen coronaproof een plekje heeft. 

Kom je spontaan langs en is er geen plek meer bij het MaakLab, je kan altijd komen om te:

————————————————————————————————–

Zondag 1 augustus is het podium voor
Rian en Emmie
start 14.30 uur
> we gaan met de pet rond

Zangduo staat er voor hun namen, en zo vind je de dames gemakkelijk terug op Facebook. Met recht een onafscheidelijk duo, want ze zingen al jaren samen. Altijd en overal, met of zonder mondkapje. Op Youtube zul je ze niet snel vinden, maar wel hun repertoire. Nummers van Wim Sonneveld, James Taylor, Daniel Lohues, John Denver, Claudia de Breij, Adele, Beatles en vele anderen. Evergreens dus, voor een zonnig humeur, op hopelijk weer een zonnige middag. En meldt Rian: “Gooi er een kwartje in en wij zingen het”. Verzoekjes zijn welkom bij Rian en Emmie, een levende jukebox.

————————————————————————————————–

Zondag 8 augustus is het podium voor 
Honey Jar
start 15.00 uur
gratis

Songs van Grunneger en Drentse bodem, staat op hun website. Muziek uit de diepte van de canyons, kopte De Dorpsklanken 24 maart nav hun eerste post-corona optreden. Americana dus, maar dan gelokaliseerd. Jongens met pit, ruwe bolsters, blanke pitten. Klei en zand komen samen in wankele harmonie, luister maar. Was je ooit van the Eagles, komen dan. Ben je van lang na the Eagles, ook komen. Tuinindestad is even Hotel California.

————————————————————————————————–

Verwacht:
zondag 15 augustus: Steelband Panmagic (uit Leek) & BBQ door Plukn (100% lokaal en bio, vlees zonder hormonen uit het voedselbos)
zondag 22 augustus: uitgestelde optreden van Nibiru Duo.
zondag 29 augustus: JazzVention (koper!)
zondag 5 september: “Het Water Zag”, tien liedjes over het Reitdiep, geschreven door Kees Langejan en uitgevoerd door verschillende Groninger muzikanten.

————————————————————————————————–

Op woensdag 21 juli start het Maaklab, het podium is vanaf dat moment (op doordeweekse dagen) omgebouwd tot open werkplaats. Kom langs met je kinderen en laat ze ontdekken, experimenteren en uitvinden. Afgelopen week hebben we een prachtig kasteel in elkaar getimmerd, dus dat smaakt naar meer. Vanaf maandag 26 juli is er drie weken lang vrije inloop. Dagelijks welkom vanaf 11.00. Let op, voor de oudere kinderen (jongeren) zijn er stoere technieken in de middag. Gaat ook door bij slecht weer, want we zitten hoe dan ook droog onder de grote tarp op het kampeerterrein. Gouden tip: kom een dagje Mee Maken en neem je ouders mee om te kamperen. Italië is dichterbij dan je denkt, voor wie een beetje fantasie heeft. Meer info en aanmelding via de de website van MaakLab Groningen. Of kom lekker langs, dan ben je al op de plek waar het gebeurt.

————————————————————————————————–

Wil je al het nieuws nog actueler bijhouden, kijk dan op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/tuinindestad/ (ook voor de plaatjes). Of meld je aan voor de nieuwsbrief.