scroll naar beneden voor de volledige agenda

——————————————————————————————————————

…(bijna) elke donderdag kun je spontaan MeeEten met de vrijwilligers van Tuinindestad. Vegetarisch of vegan, als norm. Vlees of vis bij uitzondering (en dan staat dat er expliciet bij). Soms met, soms zonder aansluitende activiteit, soms ook niet (we zijn graag duidelijk), scrol maar even naar beneden, ook voor alle activiteiten (op andere dagen).

——————————————————————————————————————

Donderdag 25 april
Mozaïek tegels straten 
Hele dag vanaf 14.00 u 
Pannenkoeken & spelletjes
Iedereen welkom, opgave vooraf niet nodig

Afgelopen Pasen hebben we met meer dan 30 mensen tegels gemaakt, super leuke middag. Deze donderdag leggen we ze op de plek van bestemming, onder het bankje bij de vijver. Alle spullen zijn er, hoe meer mensen hoe meer vreugd. Van harte welkom dus, ook voor de pannenkoeken en de spelletjes. Stroop en suiker hebben we voldoende, maar leuk als jullie mailen wat je zelf op de pannenkoek wilt hebben (want een pannenkoek is net een pizza, alles kan er op qua beleg, maar wat is je favoriet, wat moeten we echt een keer proeven? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat we het in huis hebben -of zelf meenemen kan ook natuurlijk, bedenk ik mij nu). Sjoelbakken, kaarten, rummikub, we hebben een kast vol spelletjes, maar wat voor de pannenkoeken geldt, geldt ook voor de spelletjes: neem je favoriet mee en maak ons enthousiast.

——————————————————————————————————————

Primeur 1 mei:
woensdagmiddag Buiten Spelen
14.00 / 16.00

——————————————————————————————————————

Zondag 16 juni
Try-out WARBOEL
14.30 (eerste voorstelling)
16.00 (tweede voorstelling)
buitenvoorstelling door Sounds Like Juggling
op basis donatie (van jullie, gulle gevers
)

Sounds Like Juggling creëert een ervaring waarin muziek en jongleren samensmelten, dankzij zelfgebouwde, innovatieve instrumenten zoals de Draadbal en de Micbal. WARBOEL is een 35 minuten durende voorstelling over verbinding en eenzaamheid. Waarin twee muziekjongleurs, een zangeres én het publiek samen verbindingen aangaan en bubbels proberen te doorbreken, wat resulteert in een harmonieuze ontmoeting van geluiden en interactie. In een uniek samenspel van jongleren, muziek en zang gaan spelers en publiek samen op zoek naar contact met‘de ander’. Maar‘de ander’ – ben je dat niet zelf? Klik hier voor meer info.

——————————————————————————————————————

Ja,wij hebben een pracht van
KNUTSELKASTEEL
tevens werkplaats, we zoeken nog mensen die het willen gebruiken, cq er met kinderen willen werken.

——————————————————————————————————————

KLOOTSCHIETEN
Kan (bijna) altijd (even bellen)
2 euro pp / 15 euro borg per bal
Verken het park dan door er klootschietend doorheen te wandelen. Wij hebben de kloten en leggen je de spelregels in 3 minuten uit. Beste sport ever, want je speelt in teams, waarbij niet de competitie voorop staat, maar de lol en interactie, of misschien juist wel een goede mix van beide. Je bent lekker bezig met zijn allen en tegelijk heb je genoeg tijd voor elkaar. Ideale sport voor stroeve gezelschappen, die wat los willen komen. Je hoeft niks te kunnen, het gaat altijd goed. Beter dan yoga, probeer maar.

————————————————————————————————–


Wil je al het nieuws nog actueler bijhouden, kijk dan op onze facebookpagina (ook voor de plaatjes). Of meld je aan voor de nieuwsbrief.