scroll naar beneden voor de volledige agenda

…(bijna) elke donderdag kun je spontaan MeeEten met de vrijwilligers van Tuinindestad. Vegetarisch of vegan, als norm. Vlees of vis bij uitzondering (en dan staat dat er expliciet bij). Soms met, soms zonder aansluitende activiteit (we zijn graag duidelijk), scrol maar even naar beneden, ook voor alle activiteiten (op andere dagen).

——————————————————————————————————————

Zaterdag 22 juni
vervolg wandelroutes maken

10.00 / 13.00 u
aansluitend (gratis) lunch
Debbie met Jette hebben twee wandelroutes uitgezet in het Westpark, die ze samen met jullie van paaltjes willen voorzien. Wandelroutes, de jullie van het strakke pad afleiden, waar je misschien dingen tegenkomt die je nog niet eerder had gezien. Twee routes waarlangs we in de toekomst ook jouw avonturen tot leven kunnen wekken. Mooie flyer van Jette hieronder, dus noteer de data vast, vervolg op 22 juni.

——————————————————————————————————————

Zaterdag 22 juni BuitenSpelen (5 tot 7 jaar)
Zaterdag 29 juni BuitenSpelen (7 tot 9 jaar)
14.00/16.00
start vanuit ons Kasteel

Marieke Wilschut zal vier opeenvolgende zaterdagen in juni ons Kasteel bezetten. Twee zaterdagen voor kinderen van 5 tot 7 jaar & twee middagen voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Daar zit overlap in, die wel logisch is. Het ene kind van 7 is niet het andere kind van 7, de een voelt zich fijner bij de jongere kinderen, het andere kind van 7 wil juist graag met de grotere kinderen optrekken. Ouders kunnen dat zelf het best inschatten, zegt Marieke (en die kan het weten, want ze werkt als pedagogisch medewerker op een BSO in Stad). Super tof, dat we iemand hebben die ons Kasteel en de hele buitenruimte gebruikt om kinderen slimmer, gezonder en socialer te maken. Meer weten en aanmelden, klik op de QRcode of bel of mail Marieke (zie poster hieronder)

——————————————————————————————————————

Maandag 24 juni
Djembé met Fallou
15.00 / 16.30
15 euro per sessie
Inhaken kan nog; bel of app daarvoor met Roos Galjaard: 06-50214869

——————————————————————————————————————

Donderdag 27 juni
Geen MeeEten ivm verhuur

——————————————————————————————————————

Zondag 30 juni
Het Grote Oren Festival
Marikesj
14.30

cash mee voor in de pet
Marietta Rust en Kees Langejan vormen al jaren Mariekesj, een duo door dik en dun, dat garant staat voor uitbundige (meezing)zang, dans, poppen, (vrij)spel, vol fantasie en improvisatie. Haas doet mee aan het Grote Oren Festival, maar moet opboksen tegen de Boze Bazige Festivaldirecteur. Verwacht het onverwachte. Leuk voor kinderen: van alle leeftijden, ook voor jou dus.

——————————————————————————————————————

Timmerdorp vindt plaats in de laatste 3 weken van de zomervakantie:
* week 33, woensdag 14 t/m vrijdag 16 augustus
* week 34, maandag 19 t/m woensdag 21 augustus
* week 34, vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus
* week 35, dinsdag 27 t/m donderdag 29 augustus
FEEST voor iedereen op zaterdag 31 augustus

Klik hier voor het filmpje van vorig jaar, zinin? Klik dan voor meer info en aanmelding naar de TimmerWebsite.

——————————————————————————————————————

Ja,wij hebben een pracht van
KNUTSELKASTEEL
tevens werkplaats, we zoeken nog mensen die het willen gebruiken, cq er met kinderen willen werken.

——————————————————————————————————————

KLOOTSCHIETEN
Kan (bijna) altijd (even bellen)
2 euro pp / 15 euro borg per bal
Verken het park dan door er klootschietend doorheen te wandelen. Wij hebben de kloten en leggen je de spelregels in 3 minuten uit. Beste sport ever, want je speelt in teams, waarbij niet de competitie voorop staat, maar de lol en interactie, of misschien juist wel een goede mix van beide. Je bent lekker bezig met zijn allen en tegelijk heb je genoeg tijd voor elkaar. Ideale sport voor stroeve gezelschappen, die wat los willen komen. Je hoeft niks te kunnen, het gaat altijd goed. Beter dan yoga, probeer maar.

————————————————————————————————–


Wil je al het nieuws nog actueler bijhouden, kijk dan op onze facebookpagina (ook voor de plaatjes). Of meld je aan voor de nieuwsbrief.