Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Verkoop planten:
donderdag, vrijdag & zaterdag van 14.00 tot 17.00.
Kantine/terras: woensdag & donderdag 14.00 tot 17.00, vrijdag & zaterdag van 11.00 /17.00.
Op deze dagen kan je altijd ook (gratis) komen klootschieten, jeuxdeboulen, schatzoeken of (bij slecht weer) sjoelen, scrabbelen, kaarten of elk ander spel (zonder scherm).

Daarbuiten zijn er vrijwel elke dag mensen bij ons aan het werk. Die houden best van een praatje, maar evenzo goed van hun werk. Kom gerust buurten of klik naar onze agenda voor specifieke activiteiten. Voor alle dringende vragen (verhuur, potgrond, aardappelen, honing, etc), bel Frans 06 51 96 24 63.

CULTUURKAART
Hoera, vanaf eind maart 2024 zijn we door het CJP geaccepteerd als culturele instelling. Hierdoor kunnen scholen uit VO & MBO met de CJP Cultuurkaart een activiteit bij ons boeken. De primeur is aan Isa van de Noorderpoort, die samen met ons een werkweek met het thema burgerschap organiseert voor haar fotografiestudenten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Lokaal Voedsel
Wij verkopen zelf BioLokale aardappels (van boer Jacco uit Slochteren): 2,5 kilo voor 3 euro; 10 kilo voor 10 euro. De zelfoogsttuin van Bas is inmiddels een prachtplek, aanwinst voor het Westpark. Neem vooral een kijkje op het kavel naast de scouting. Via de Streekboer kun je online je voedsel bestellen, dat je op vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur bij ons op kan halen (korting met een stadjerspas). We hebben ook honing van Sander, de imker op ons terrein & verantwoord vlees uit het voedselbos van onze buren van Plukn (zo lang de voorraad strekt). Er zijn ook zelfoogsttuinen in Ten Boer en in Haren. En twee keer in de maand is er de Ommelandermarkt. Bij de StadsAkker kun je ook bio groente en groenteplantjes en pootgoed kopen. Lokaler dan lokaal, zelf je voedsel verzamelen op een wildplukwandeling in het Westpark & vervolgens samen koken eten bij ons op de tuin, neem daarvoor contact op met Sanne, de Greendreamster.

Foodtrails
Komend jaar blijven wij activiteiten organiseren rondom gezond en duurzaam voedsel, alles in het kader van FoodTrails (en de brede voedselagenda van de gemeente Groningen. Bijna elke donderdag kun je bijvoorbeeld mee/eten bij ons op Tuinindestad, eten en praten over eten (met volle mond). Houd onze agenda in de gaten.

Bezoekadres: Tarralaan 6, 9745ER, Groningen
OV: Lijn 35 of 39 vanaf hoofdstation Groningen
naar halte Hans Lodeizenstraat (in De Held)
kijk op ov9292 voor vertrektijden

tuinindestad@gmail.com
06 51 96 24 63
Facebook
Postadres: Valgeweg 13, 9892 PD Feerwerd

KvK: 01155358
BTWnr: NL820853343B01