Vanaf maandag 15 juni is het sanitair (wc’s en douches) weer open voor gezamenlijk gebruik. Dat betekent dat wij plek hebben voor meer kampeerders.

Reserveren blijft verstandig. We hebben een kleine & intieme camping, waarbij we iedereen een ruime en comfortabele plek gunnen. Stuur een mail met gewenste data, aantal personen en telefoonnummer naar tuinindestad@gmail.com. Heb je niet gereserveerd, bel dan met 06 51 96 24 63 (Frans), om te vragen of er (die dag) nog plek is.

TentindeTuin, onze camping, is geopend tot begin december, voordat de vorst onze leidingen dreigen te knappen. Het kampeerveld is alleen toegankelijk voor tenten. Voor en rond ons hoofdgebouw, zijn enkele plaatsen voor een camper of caravan.

Ons kampeerterrein beschikt over alle faciliteiten: douches, toiletten, een all-in ruimte voor minder validen en een pracht van een overkapte buitenruimte, om te koken of lekker te zitten als het regent.

Voor kinderen zijn er spelletjes ter plekke en een speelterrein (met wilgendoolhof en kampvuurplek). Op 5 minuten lopen van de camping is er zwemwater en een speelbos te vinden.

Ook te boeken voor groepen.

Prijzen

  • Volwassenen € 10,00 p.p.p.n.
  • Kinderen € 5,00 p.p.p.n. (t/m 16 jaar)
  • Vaste prijs € 5,00 per tent p.n.

Tarralaan 6, 9745 ER Groningen

Plan je route
Stuur een e-mail
Bel: 06 51 96 24 63