Je kan bij ons met je tent kamperen (ja, logisch); je kan ook logeren in de pipowagen of de luxe trekkershut. Kom je met een camper of caravan dan hebben we ook (beperkt) plek. Dus:

..reserveren blijft verstandig. We hebben een kleine & intieme camping, waarbij we iedereen een ruime en comfortabele plek gunnen. Stuur een mail met gewenste data, aantal personen en mobiel telefoonnummer naar tuinindestad@gmail.com. Heb je niet gereserveerd, bel dan met 06 51 96 24 63 (Frans), om te vragen of er (die dag) nog plek is.
Arriveer je na 18.00 uur, bel dan ook even.

TentindeTuin, onze camping, is geopend tot begin december, voordat de vorst onze leidingen dreigen te knappen. Het kampeerveld is alleen toegankelijk voor tenten. Voor en rond ons hoofdgebouw, zijn enkele plaatsen voor een camper of caravan.

Ons kampeerterrein beschikt over alle faciliteiten: douches, toiletten, een all-in ruimte voor minder validen en een pracht van een overkapte buitenruimte, om te koken of lekker te zitten als het regent.

Voor kinderen zijn er spelletjes ter plekke en een speelterrein (met wilgendoolhof en kampvuurplek). Op 5 minuten lopen van de camping is er zwemwater en een speelbos te vinden.

Ook te boeken voor groepen.

prijzen camping

  • Volwassenen € 10,00 p.p.p.n.
  • Kinderen € 5,00 p.p.p.n. (t/m 16 jaar)
  • Vaste prijs € 5,00 per tent p.n.

————————————————————————————————–

LUXE TREKKERSHUT
Onze trekkershut is af 🙂 Twee verdiepingen, boven slapen en balkon; beneden keuken, kamer, douche, wc. Plek voor maximaal 6 personen (1 2p bed & 2 bedbanken).

prijs:
65 per nacht &
Volwassenen 10 euro p.p.p.n.
Kinderen 5 euro p.p.p.n. (t/m 16 jaar)
10 euro beddengoed per bed (of zelf beddengoed meenemen: hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop)
NB. bij 1 nacht betaal je 20 euro schoonmaak

————————————————————————————————–

PIPOWAGEN
Achterop ons terrein staat de pipowagen, vlak naast de camping en het campinggebouw. De wagen biedt plek aan maximaal 2 personen. Koken en douchen kan in het campinggebouw, 30 meter verderop.

prijs:
35 per nacht &
Volwassenen 10 euro p.p.p.n.
Kinderen 5 euro p.p.p.n. (t/m 16 jaar)
10 euro beddengoed (of zelf beddengoed meenemen: hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop)
NB. bij 1 nacht betaal je 10 euro schoonmaak

————————————————————————————————-

ADRES
Tarralaan 6, 9745 ER Groningen


Plan je route
Stuur een e-mail
Bel: 06 51 96 24 63