Wie plantjes wil kopen voor de tuin is welkom vanaf dinsdag tm zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Zondag en maandag is de kwekerij gesloten.

Wij hebben volop ruimte, meer dan genoeg anderhalve meters. Afstand houden is geen probleem. Pinnen kan ook gewoon bij ons.

Begin april zijn de meeste planten van infobordjes voorzien. De verkoop start nu (begin april), gelijk met het voorjaar. Wij hebben ruim voldoende meters om elke afstand te houden die jij prettig vindt. Een ideale plek om even rond te frisneusen en thuis lekker verder te werken in je eigen tuin. Voel je dus welkom en wees niet bang, wij zorgen ervoor dat het ook lekker rustig blijft.

Wij kweken al onze planten zonder gif en/of kunstmest. We gebruiken zaad zonder coating, biologische potgrond van Bio-kultura en organische eigen mest en/of compost. Het merendeel van onze planten staat in de moederbedden op de tuin, een kleiner deel wordt opgekweekt in de koude kas. Zodra de kiemplanten sterk genoeg zijn, worden ze buiten uitgehard. Tuinindestad kweekt op kleine schaal meer dan 100 soorten vaste planten, 1-jarigen en 2-jarigen, en kruiden.

Wij leveren biologische potgrond (8 euro), tuinaarde/compost (6.95 euro) en mest (6.45 euro) van Bio-kultura, in zakken van 40 liter.

Wij verkopen ook biologisch geteelde, niet woekerende bamboe (van een enthousiaste hobbykweker).