Je kunt onze ruimte huren voor je eigen feest, vergadering of elke andere bijeenkomst, met of zonder catering. Vraag naar de mogelijkheden, we organiseren alles graag op een manier, die jou (en ons) past.

Prijzen per dagdeel (van 4 uur):
Kantine: 100 euro
Keuken: + 50 euro
Atelier: 50 euro
Kasteel: 50 euro
Kampeerterrein: 150 euro (plus groepstarief bij overnachtingen)
Vuurplaats: 50 euro
Energiebijdrage: 50 euro (treurig veel, maar anders vallen we om)

Exclusief eventuele schoonmaakkosten (afhankelijk van aantal personen) & kosten voor afvoeren van afval. Bij meer dagdelen en/of meer ruimtes krijg je een staffelkorting.

Je kan alle ruimtes kaal afhuren en bent dan vrij om alles op je eigen manier te regelen. Goedkoop voor jullie, gemakkelijk voor ons. Met evenveel plezier leveren wij ook de catering (vega, vegan, vlees/ bio) of andere extra diensten. Alles in overleg.

We hebben inmiddels ook wifi & een beamer (op aanvraag), kosten 10 euro.

NB. Reserveren van een ruimte is niet vrijblijvend. Een week van tevoren afzeggen, omdat je oma ziek is, is geen optie. Dan brengen wij de afgesproken kosten in rekening. En nee, wij werken niet met contracten vol kleine lettertjes (wees daar blij om). Wij gaan uit van vertrouwen tussen mensen, een afspraak is een afspraak, ook al is dat juridisch niet dichtgetimmerd. Zouden meer instanties moeten doen, wordt de wereld (en wij, die daarin samenleven), een stuk gemakkelijker en fijner van.