Wij verhuren onze ruimte(s) uitsluitend onder voorbehoud van de actuele corona-richtlijnen. Dat betekent sinds 13 oktober dat er voorlopig alleen kinderfeestjes kunnen worden gegeven, onder begeleiding van maximaal 4 volwassenen.

Samenkomsten met een noodzakelijk karakter (werkoverleg, vergaderingen, ed) zijn ook mogelijk, met name als jouw bedrijf of vereniging geen ruimte heeft, die voldoet aan de corona-eisen. Wij bieden dezelfde uitwijkmogelijkheden aan kleine groepen uit het onderwijs.

Onze grootste ruimte biedt plaats aan maximaal 20 mensen, waarbij iedereen 1half meter afstand kan houden.

Groot voordeel is onze grote buitenruimte, waar anderhalve meter afstand geen enkel probleem is.

Vraag naar de mogelijkheden als je twijfelt, we organiseren alles graag op een manier, waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

Prijzen per dagdeel (van 4 uur):

Kantine: 100 euro
Keuken: + 50 euro
Atelier: 100 euro
Kampeerterrein: 150 euro (max 30 personen)
Vuurplaats: 50 euro

Exclusief eventuele schoonmaakkosten (afhankelijk van aantal personen) & kosten voor afvoeren van afval. Bij meer dagdelen en/of meer ruimtes krijg je een staffelkorting.

Je kan alle ruimtes kaal afhuren en bent dan vrij om alles op je eigen manier te regelen. Goedkoop voor jullie, gemakkelijk voor ons. Met evenveel plezier leveren wij ook de catering (vega, vegan, vlees/ bio) of andere extra diensten. Alles in overleg.